Actieve groepsuitjes in Loosdrecht

Restaurant De Otter: voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? De Loosdrechtse Plassen lenen zich bijzonder goed voor een actieve teambuildingdag op het water. Café-restaurant De Otter organiseert de dag van begin tot eind voor u en zorgt dat het uw team aan niets ontbreekt. Een leuke activiteit, zoals een Rib Xperience, en na afloop lekkere hapjes en drankjes of een volledig diner. Wij plannen alles in overleg met u, zodat uw hele team een onvergetelijke dag beleeft. Café-Restaurant is, kortom, uw partij voor een geslaagd bedrijfsuitje in Loosdrecht of een origineel groepsuitje.

De kracht van teambuilding

Booterverhuur de Otter - Arrangement - Loosdrecht - 10Een bedrijfsuitje is een belangrijk ingrediënt voor teambuilding. Een mooie ervaring schept immers een band, een herinnering waarover nog lang nagepraat kan worden. U kunt natuurlijk lekker uit eten met uw bedrijf, maar waarom zou u er niet een hele dag van maken? De Loosdrechtse plassen zijn enorm geschikt voor allerlei activiteiten op het water. U kunt denken aan zeilen, een tocht met een sloep of de Rib Xperience: dat laatste is een spannende, sensationele tocht met een RIB. Tussendoor of na afloop verzorgen wij een hapje en drankje voor u, zodat er rustig bijgekomen kan worden.

U kunt er ook voor kiezen om uw personeel te trakteren op een complete lunch, barbecue, buffet of walking dinner. Voor groepen tot 120 personen verzorgen wij naast een spannende activiteit een uitgebreide maaltijd. U kunt hiervoor het restaurant reserveren of het grote, zonovergoten terras, pál aan het water. Onder het genot van een heerlijk diner en een wijntje of frisje kan de groep nagenieten van de onvergetelijke dag met elkaar.

Rond de tafel

Naast een personeelsuitje of ander groepsuitje is onze prachtige locatie aan de Loosdrechtse Plassen ideaal voor vergaderingen. Dit kan natuurlijk worden gecombineerd met een lunch of diner. Veel is mogelijk; wij kunnen vast voor u een kalme vergaderplek verzorgen met de nodige versnaperingen. Ook hier hebt u natuurlijk de keuze uit een tafel in het restaurant of op het terras.

Neem contact op met Restaurant De Otter in Loosdrecht om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijfsuitje, groepsuitje of vergadering. U kunt ons bellen: 085-8885085 of een bericht sturen door het contactformulier in te vullen. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug.

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend