Actieve groepsuitjes in Loosdrecht

Booterverhuur de Otter - Arrangement - Loosdrecht - 10De Loosdrechtse plassen zijn bij uitstek geschikt voor een actieve teambuilding voor uw bedrijf. Er zijn diverse mogelijkheden voor groepsuitjes: u kunt zeilen, met of zonder ervaren instructeurs, sloepvaren, maar ook de RibXperiency ondergaan. Café-restaurant de Otter verzorgt een complete dag, inclusief de nodige hapjes en drankjes. Het zal u en uw collega’s aan niets ontbreken!

Een compleet bedrijfsevenement
Wij verzorgen complete op maat gemaakte arrangementen voor zowel kleine als grote groepen. Na een actieve dag op het water kunnen wij u bijvoorbeeld op ons terras aan het water verrassen met heerlijke drankjes en kleine hapjes of een complete maaltijd. Ook een lunch, barbecue, buffet of walking dinner behoort tot de mogelijkheden. Groepen tot maximaal 120 personen kunnen bij ons terecht voor een compleet bedrijfsevenement.

Een veelzijdige locatie
Onze locatie in Loosdrecht is ideaal voor actieve teambuilding of een personeelsfeest, maar ook voor vergaderingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Een vergadering kan uiteraard ook gecombineerd worden met een lunch of diner. Alles is bespreekbaar en wij houden altijd rekening met uw wensen. Neemt u geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend