De ideale feestlocatie

Restaurant De Otter: uw sfeervolle, veelzijdige feestlocatie

Evenementen bij de Otter Loosdrecht

Aan de Loosdrechtse Plassen ligt het prachtige Restaurant De Otter, de ideale feestlocatie aan het water! Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsfeest, clubavond, jubileum, vrijgezellenfeest of familiefeest; het is allemaal mogelijk bij Restaurant De Otter. Indien gewenst verzorgen wij uw feest van A tot Z, inclusief organisatie en catering. De Otter is daarmee dé originele feestlocatie in Loosdrecht.

Een volledig verzorgd feest

De locatie is van grote invloed op het uiteindelijke feest. Niet alleen zorgt het voor een bepaalde sfeer, maar u hebt ook nog eens geen omkijken naar de schoonmaak! Onze feestlocatie aan het water is hét decor voor een ontspannen feest. U kunt kiezen uit het sfeervolle terras, het intieme restaurant en het nostalgische havencafé. Wij voorzien uw gasten van versnaperingen. U kunt met tot wel 120 personen uw mijlpaal vieren! Wij maken van uw feest een levendige, blijvende herinnering waarop u na jaren nog met voldoening kunt terugkijken.

De versnaperingen stemmen wij helemaal af op uw wensen. Alles is mogelijk, van enkel wat smakelijke bitterballen tot een compleet buffet. U maakt uw wensen aan ons kenbaar en hierop baseert onze keukenbrigade een passend menu. Onze medewerkers voorzien uw gasten van de hapjes en zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Doet u bepaalde zaken liever zelf? Geen probleem natuurlijk. Ook uw budget is overigens van belang; u wilt tenslotte niet voor een vervelende financiële verrassing komen te staan.

Voetjes van de vloer

Onze feestzaal is uitgerust met de nodige audiovisuele apparatuur om bijvoorbeeld een DJ, live-band of filmvertoning/projectie te faciliteren. Er is hiervoor een beamer aanwezig en een goede geluidsinstallatie. Met zo’n (muzikaal) extraatje tilt u uw feest naar het volgende niveau!

Bent u op zoek naar een geschikte familiefeestlocatie of vrijgezellenfeestlocatie? Wij verzorgen uw feest volledig. U neemt contact met ons op voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden. U kunt ons bellen: 085-8885085 of een berichtje sturen. Wij vertellen u graag meer over onze prachtige feestlocatie in Loosdrecht.

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend