De ideale feestlocatie

Evenementen bij de Otter Loosdrecht

Aan de Loosdrechtse Plassen ligt het prachtige Restaurant de Otter, de ideale feestlocatie aan het water! Of het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsfeest, clubavond, jubileum, vrijgezellenfeest of familiefeest, het is allemaal mogelijk bij Restaurant de Otter. Een blijvende, levendige herinnering waarop na jaren nog met voldoening terug kan worden gekeken.

Een volledig verzorgd feest
Restaurant de Otter is een prachtige locatie voor een feest aan het water met een sfeervol terras, een intiem restaurant en een nostalgisch havencafé. Onze keukenbrigade maakt aan de hand van uw keuzes de meest heerlijke gerechten en onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wij denken graag met u mee en kunnen zelfs de complete organisatie uit handen nemen.

Uw verjaardag vieren in Loosdrecht
Of u nu met een intiem gezelschap of juist met een grotere groep uw verjaardag wilt vieren, wij bieden u volop mogelijkheden voor een betaalbare prijs. Wij kunnen een compleet verjaardagsfeest organiseren, met de nodige hapjes en drankjes, voor groepen tot 120 personen. De zaal is uitgerust met de nodige audiovisuele middelen zoals een geluidsinstallatie en een beamer en deze is tevens geschikt voor optredens van artiesten en dj’s. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een compleet verjaardagsfeest!

Heeft u iets te vieren en wilt u vrijblijvend meer informatie over mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op!

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend