Trouwen aan de Loosdrechtse Plassen

Restaurant De Otter: uw sfeervolle trouwlocatie aan het water

Zoekt u voor uw trouwfeest een locatie? Restaurant De Otter is het sfeervolle decor voor uw ceremonie en receptie. Gelegen aan de Loosdrechtse Plassen is het de ideale omgeving voor een ontspannen trouwdag en mooie trouwfoto’s. Wij verzorgen alles voor uw: van hapjes en drankjes tot een onvergetelijk feest ’s avonds. Hierbij volgen wij volledig uw wensen. Restaurant De Otter is daarmee dé trouwlocatie in Loosdrecht.

U wenst, wij leveren

Aan de prachtige Loosdrechtse Plassen ligt een voormalig watersporteldorado waar al heel wat mensen in het huwelijksbootje zijn gestapt. Tegenwoordig ligt hier een nostalgisch en toch modern restaurant waar men heerlijk kan drinken, eten, feesten en nog veel meer. Een prachtige trouwlocatie waar ook u uw bruiloft kunt vieren. Wij stemmen de aard van het feest helemaal af op uw wensen. Wilt u een uitgebreid programma, live muziek en overheerlijke catering? Samen regelen wij het. Houdt u het liever simpel? Ook geen probleem. Wij doen wat wij kunnen om het voor u een vergetelijke, onbezorgde dag te maken.

De Otter is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Wijdemeren. Naast een feestlocatie voor uw bruiloft zijn wij dus ook de locatie voor de ceremonie. Stelt u het zich eens voor: een rode loper met aan weerskanten uw dierbaren. Op de achtergrond het kabbelende water met hier en daar een dobberend bootje. Uw aanstaande en de ambtenaar van de burgerlijke stand wachten u op voor een prachtige ceremonie aan het water. Wat wilt u nog meer?

Een warme sfeer

Impressie Restaurant de Otter Loosdrecht - 05

Onze ruimtes bieden warme sferen. In de nostalgische bar lijkt het of de tijd heeft stilgestaan, door de authentieke havenuitstraling. Het terras bevat juist moderne accenten en veel groen. Daarnaast kunt u zo veel aan ons overlaten als u wilt: van de receptie tot en met een feestavond met goede muziek en heerlijke hapjes en drankjes. Wij kunnen alles geheel naar uw eigen wensen invullen. Zo hebt u echt het hele pakket voor uw ceremonie en/of trouwfeest.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor Restaurant De Otter als uw trouwlocatie in Loosdrecht? Wij vertellen u graag meer, uiteraard vrijblijvend. U belt ons via 085-8885085 of stuurt ons een bericht met het contactformulier. Samen maken wij er voor u een dag van om nooit te vergeten.

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend