Trouwen aan de Loosdrechtse Plassen

Impressie Restaurant de Otter Loosdrecht - 05Aan de prachtige Loosdrechtse Plassen, gelegen aan de Oud Loosdrechtsedijk, ligt een voormalig watersporteldorado waar al heel wat mensen in het huwelijksbootje zijn gestapt. Tegenwoordig ligt hier een nostalgisch en toch modern restaurant waar men heerlijk kan drinken, eten, feesten en nog veel meer. Een prachtige trouwlocatie waar ook u uw bruiloft kunt vieren.

Een officiële trouwlocatie
De Otter is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Wijdemeren. U kunt dus zelfs uw ceremonie bij ons plaats laten vinden. Stelt u zich de rode loper op ons prachtige terras eens voor op een zonnige dag, terwijl de ambtenaar van de burgelijke stand en uw gasten u opwachten voor een prachtige ceremonie aan het water.

Sfeervol genieten
Trouwen bij Restaurant de Otter in Loosdrecht betekent genieten van het nostalgische, sfeervolle restaurant met moderne accenten of buiten op ons fantastische terras aan het water. In de bar lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. De nostalgische sfeer van het oude havencafé is behouden gebleven.

Alles is mogelijk
Wij bieden niet alleen een prachtige huwelijkslocatie, wij kunnen uw trouwfeest ook volledig naar uw wensen invullen. Van de receptie tot en met een feestavond met goede muziek en heerlijke hapjes en drankjes, wij kunnen alles geheel naar uw eigen wensen invullen zodat het voor zowel u als uw gasten een onvergetelijke bruiloft wordt!

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken en een fantastisch programma voor uw bruiloft samen te stellen.

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend