Varen op de Loosdrechtse Plassen

Valk Booterverhuur de Otter - Arrangementen Loosdrecht - 01Een heerlijk dagje zeilen of sloepvaren en genieten op de Loosdrechtse Plassen? Het is mogelijk met de volledig verzorgde arrangementen van Restaurant de Otter. De Loosdrechtse Plassen zijn ideaal voor een actief personeelsuitje of een familiedag. Wij regelen alles tot in de puntjes!

Een zeiluitje of sloepvaren

U kunt bij ons terecht voor een zeiltocht of een sloepentocht. Voor het zeilen hoeven u en uw gezelschap over geen enkele zeilervaring te beschikken, want u gaat met een ervaren zeilinstructeur het water op. Uiteraard kunt u ook gewoon zelf zeilen. Voor het sloepvaren geldt ook dat u met of zonder begeleiding het water op kunt. Heerlijk varen op de Loosdrechtse Plassen en al het moois dat deze omgeving te bieden heeft!

Een compleet bedrijfsuitje of familiedag
Naast het varen kunnen wij ook de nodige hapjes en drankjes verzorgen. Van een barbecue tot een walking dinner, het is allemaal mogelijk bij Restaurant de Otter. Groepen tot maximaal 120 personen kunnen bij ons terecht voor een compleet verzorgd groepsuitje.

Neemt u contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken voor een dagje varen op de Loosdrechtse Plassen of een compleet uitje. Wij zullen alles geheel naar uw wensen verzorgen!

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend