Over ons

Impressie Restaurant de Otter Loosdrecht - 01Welkom bij Café restaurant de Otter! Aan de Loosdrechtse Plassen op de Oud-Loosdrechtsedijk staat ons prachtige pand.

In vroeger tijden Stond De Otter bekend als watersporteldorado, waar heel wat inwoners van Loosdrecht hun zwemdiploma hebben gehaald. Nu is er een Café-Restaurant waar u gezellig kunt drinken, eten, feesten, vergaderen en veel meer. Dit kan binnen in ons sfeervolle restaurant of buiten op ons ruime terras direct aan het water.
In de bar lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. De nostalgische sfeer van het aloude havencafé is behouden gebleven. Het restaurant biedt een warme sfeer waarin iedereen zich thuis kan voelen.

De keukenbrigade van Café en Restaurant de Otter zal u verrassen met heerlijke seizoensgerechten, vanzelfsprekend bereidt met veel verse ingrediënten. De mensen in de bediening zullen er voor zorgen dat het u aan niks ontbreekt.

Vanzelfsprekend staat de watersport bij ons centraal. Via de haven kunnen kleine en grote gezelschappen, sloepen of zeilboten huren. Dit kan in combinatie met arrangementen, geheel verzorgd door Café en Restaurant de Otter. Brunch, lunch, high tea, diner, bruiloft, bedrijfspresentatie, barbecue en veel meer. Heel veel is er mogelijk in Café restaurant de Otter.

Wij kijken er naar uit om samen met u, uw wensen door te nemen en de mogelijkheden daarvan te bespreken.

Graag tot ziens bij Café en Restaurant de Otter in Loosdrecht!