Borrel

Knus borrelen in Loosdrecht!

De Loosdrechtse Plassen staan bekend om de prachtige havens en de sfeervolle uitzichten. U kunt er met uw eigen bootje ronddobberen of kiezen voor een rondvaart. Wat is er na een middag op het water nu lekkerder dan een frisse borrel met lekkere borrelhapjes? Bij café-restaurant De Otter kunt u kiezen uit ons uitgebreide menu borrelhapjes en dranken. U kunt bij ons terecht voor een ontspannen borrel in Loosdrecht, zowel met enkele personen als met een grote groep.

Diverse heerlijke borrelhapjes

Wij hebben een breed assortiment borrelhapjes. Bitterballen, vlammetjes, loempia’s: u vindt het allemaal bij ons. Voor vegetariërs zijn er alternatieven met kaas. En natuurlijk krijgt u er een smakelijk sausje bij om in te dippen, zoals mosterd. Hier bij drinkt u een van onze vele wijnen, een verfrissend biertje of een dorstlessend sapje. U kunt uw borrelhapjes nuttigen aan onze grote bar, maar ook aan een tafeltje of – bij lekker weer – op ons terras aan het water. Zo kunt u de bootjes zien langsvaren onder het genot van een hapje en een drankje, of zelfs een heuse high tea.

Borrelarrangementen voor groepen

U kunt terecht voor een knusse borrel voor twee, maar ook met een grote groep. Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij speciale borrelarrangementen. Dit is altijd maatwerk, dus helemaal samengesteld volgens uw wensen. Ook voor drankjes bieden wij een arrangement aan. Zo kunt u er voor kiezen om één budget te bepalen, waardoor u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Ook voor het drankarrangement geldt een minimum van 10 personen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw gezelschap te bespreken, of het nu een borrel voor 2, een high tea of een groepsarrangement betreft. Er valt overal wel een mouw aan te passen! U kunt ons bellen via 085-8885085 of even een berichtje sturen. U vindt ons gezellige café-restaurant aan de Oud-Loosdrechtsedijk, pal aan de Loosdrechtse plassen.

Onze borrelkaart kun je hier bekijken:

De Otter menu diner

 

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend