Diner

Het najaar is begonnen en hier speelt de keukenbrigade van Café restaurant de Otter natuurlijk op in. Vakkundig bereide en snel geserveerde gerechten om van te genieten in de eerste zonnestralen op ons terras aan het water of in ons restaurant.

Wij hebben elk seizoen een nieuwe dinerkaart met heerlijke gerechten. Wij zorgen altijd voor keuze tussen vlees, vis of vegetarische gerechten.
Bel naar: 035 – 58 233 29 of reserveer online.

Onze dinerkaart kun je hieronder openen:

De Otter menu diner

Met een groep eten?

Een keuzemenu stellen wij al samen voor gezelschappen vanaf 10 personen! Afhankelijk van uw wensen maken wij geheel op maat een keuzemenu voor u en uw gezelschap. Het keuzemenu kan bestaan uit bijvoorbeeld 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten, aansluitend en een heerlijk grand-dessert.

Met een grote groep eten?
Grote groepen zijn van harte welkom bij Café en Restaurant de Otter! In overleg met u stellen wij een heerlijk diner samen voor elk budget. Een smaakvol warm- en koudbuffet, keuzemenu of een walking dinner behoort tot de mogelijkheden voor u en uw gasten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te nemen. U bent van harte welkom bij ons om vrijblijvend uw wensen door te nemen. Dankzij de jarenlange ervaring bij Café en Restaurant de Otter, kunnen wij u uitstekend adviseren. Of u nu met 2 personen komt dineren of met 150 personen.

In de zomer bieden wij tevens barbecuemogelijkheden op ons terras, direct aan het water. Bekijk hiervoor onze bbq arrangementen.

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend