Diner

Uitgebreid dineren in restaurant De Otter

Wij van café-restaurant De Otter gaan graag met de seizoenen mee. Ieder seizoen passen wij onze kaart aan op de ingrediënten du jour. Zo wordt u bij ieder bezoek weer verrast door een nieuw seizoensgerecht, passend binnen onze 3-gangen-concept. Neem plaats aan onze gezellige bar of op het zonovergoten terras; onder het genot van een wijntje of biertje geniet u hier van het prachtige uitzicht. Café-restaurant De Otter is daarmee hét restaurant in Loosdrecht.

Sfeervol eten in Loosdrecht

Wat is er nu fijner dan na een lange dag bijkomen met een uitgebreid diner. Vanuit ons restaurant aan het water kunt u de bootjes zien komen en gaan, terwijl u zelf lekker beschut zit. Want dineren aan het water is leuk, zo lang u zelf droog blijft. U hebt de keuze uit een plekje aan de bar, een tafeltje in het restaurant of, als het weer meezit, een tafeltje op het terras.

Wij hanteren een 3-gangen-concept: een vast menu met per gang verschillende keuzes, voor €21,50 p.p. Tussen de voorgerechten staan heerlijke opties, zoals de huisgemaakte kippensoep en de sashimi van zalm en tonijn. Vegetariërs kunnen gaan voor de gevulde champignons. Voor uw hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kipfilet gevuld met brie of, wanneer u trek hebt is iets lichts, de gewokte groenten. Bij de hoofdgerechten kunt u kiezen uit diverse sauzen, zoals pepersaus en roquefort. ’t Is maar net waar u trek in hebt. U maakt het diner af met een van onze desserts. Probeer bijvoorbeeld eens onze warme perzik met karamelsaus of de Swiss roll, gecombineerd met een lekker kopje koffie. Loopt het water u al in de mond?

Een diner op maat

Zoals gezegd verandert het menu ieder seizoen. Zo kunt u zich steeds weer laten verrassen door nieuwe seizoensgerechten bij ons restaurant in Loosdrecht aan het water. Komt u met een groot gezelschap? Voor groepen vanaf 10 personen stellen wij samen met u een speciaal keuzemenu samen, afgestemd op uw budget. Ook wanneer u romantisch komt dineren met z’n tweeën, kunnen wij natuurlijk rekening houden met uw specifieke wensen of dieeteisen.

Wilt u met een groep uit eten, of hebt u vragen over ons menu? Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 085-8885085 of door een bericht te sturen met het contactformulier.

Onze dinerkaart kun je hieronder openen:

De Otter menu diner

 

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend