Heerlijk lunchen in Loosdrecht

Kom gezellig lunchen bij Café-Restaurant de Otter!

Café-restaurant De Otter is dé plek voor een voedzame lunch tijdens een dagje aan de Loosdrechtse Plassen. Kom lekker bij met een van onze luxe broodjes, een frisse salade of een simpel broodje kroket. Bestel er een dampende kop koffie bij en uw middagje lunchen in Loosdrecht is compleet.

Ons gevarieerde lunchmenu

Voor de lunch in ons restaurant heeft u keuze uit diverse warme en koude gerechten. Ons menu is zeer breed; van een luxe clubsandwich tot een smakelijke burger. Natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor een van onze uitsmijters, een echte lunchklassieker, of ons 12-uurtje: 3 sneetjes brood met een kroket, gebakken ei en onze huisgemaakte huzarensalade. Voor een uitgebreide indruk van ons menu klikt u op het onderstaande PDF-icoon. Zou u een ingrediënt liever willen weglaten? Geef het even aan, dan passen wij uw lunch aan op uw wensen.

Wanneer u met een groep vanaf 10 personen komt, stellen wij voor u een lunchkeuzemenu samen. Dit geldt ook voor grote groepen. Wij doen dat geheel volgens uw wensen. Wij kunnen rekening houden met bepaalde ingrediënten en met de omvang van uw gezelschap. Het lunchmenu is echt maatwerk, wat betekent dat het 3 gangen kunnen zijn, maar ook één grote maaltijd of een buffet. U roept, wij bereiden!

Praktische informatie

Wij zijn maandag en dinsdag open vanaf 12:00. Op woensdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00. Wanneer u komt lunchen in Loosdrecht met een groep groter dan 15 personen, kunnen wij voor u een offerte op maat maken.

Hebt u vragen over onze lunchroom of ons menu, bijvoorbeeld over de ingrediënten in verband met eventuele allergieën? Of wilt u de mogelijkheden voor uw groepslunch in ons lunchcafé bespreken? U kunt ons gerust even bellen via 085-8885085. Een bericht sturen kan natuurlijk ook. Wij vertellen u graag meer over lunchen in Loosdrecht en ons prachtige café-restaurant aan de Oud-Loosdrechtsedijk 131, midden tussen de jachthavens en pal aan het water.

Bekijk hier onze menukaart voor de lunch:

De Otter menu diner

  • Nieuwsbrief

    Schijf u in voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend